Ipswich Regent Theatre

Client: Ipswich Borough Council
Value: £0.5 million
Location: Ipswich

Following years of renovation and redecoration the quality of the original spaces and installations had been lost. Paint analysis discovered that four additional layers of paint had been applied at the expense of the original colours. With poor air quality, ventilation and temperature control in the auditorium, this sensitive renovation project sought to improve the internal environment through the installation of new mechanical systems. This facilitated the internal refurbishment of the crush hall, vestibule and foyer where new plasterwork and decoration have been designed with close attention to the original detailing with many features reinstated.

Ipswich Regent Theatre

This sensitive renovation project sought to improve the internal environment through the installation of new mechanical systems.

 CONSERVATION PROJECTS